UIT DE KUNST
AAN DE DIEZE
Wonen, werken, leren en recreëren in een dynamische omgeving. Aan de Dieze en op steenworp afstand van het Centraal Station. Een plek voor de kunstacademie AKV|St.Joost in een creatieve hub centraal in het gebied. Dat is EKP!


Visie

TE MIDDEN VAN CULTUUR EN CREATIVITEIT

Vlakbij de historische binnenstad en omringd door culturele en creatieve hotspots zoals de Tramkade, de Verkadefabriek, Willem Twee en het Grassocomplex.

Locatie
In de Spoorzone van ’s-Hertogenbosch

EEN UNIEKE COMBINATIE
VAN STEDELIJKE FUNCTIES

Een aantrekkelijk en gevarieerd woongebied met een geheel eigen karakter. Ruim 800 woningen gecombineerd met (kunst)onderwijs, creatieve bedrijvigheid, horeca en dagelijkse voorzieningen.

update

SDK VASTGOED WINT EKP

05.12.2019

Donderdag,

Op 5 december 2019 maakten de gemeente ’s-Hertogenbosch, NS Vastgoed en PostNL Real Estate bekend dat SDK Vastgoed de winnaar is van de aanbestedingsprocedure ‘Gebiedsontwikkeling EKP-terrein Noord’.

lees meer

update

INSPRAAK GESTART

02.06.2020—13.07.2020

Dinsdag—maandag,

Met ingang van 2 juni 2020 liggen het (concept) Ruimtelijk en functioneel kader en het (concept) Beeldkwaliteitplan gedurende zes weken ter inzage. In de periode dat de stukken ter inzage liggen, kun je hier schriftelijk of mondeling op reageren.

lees meer

update

INFOCENTRUM EKP OPEN

03.06.2020

Woensdag,

Vanaf woensdag 3 juni is het infocentrum EKP geopend! Je kunt er elke woensdagmiddag (m.u.v. de vakantieperiode) terecht om de maquette te bekijken, informatie op te vragen en ideeën met ons te delen. Het infocentrum is gevestigd in het gebouw van de kunstacademie AKV|St.Joost, aan de Parallelweg 21.

BLIJF OP DE
HOOGTE
Visie