NIEUWSBRIEF OKTOBER 2021

25.10.2021—25.10.2021

Maandag—maandag

Lees hier de nieuwsbrief van oktober 2021 terug!

START VERKOOP FASE 1 BEGIN 2022

We hebben groot nieuws want begin 2022 start de verkoop van de eerste woningen! Wonen op EKP biedt voor ieder wat wils. Fase 1 bestaat uit koop- en huurwoningen en de realisatie van KuBus: een nieuwe plek voor onderwijs (waaronder de kunstacademie), bedrijvigheid en horeca.

De 2 lagere gebouwen zijn bestemd voor de huur. We beginnen in het voorjaar van 2022 met de verkoop van de koopwoningen (1a en 1b). De verwachting is dat er eind 2022 gestart kan worden met de bouw.

Toren 1a is 53 meter hoog en bestaat uit 117 koopappartementen met een gemiddelde woonoppervlakte van 55 m². Het aanbod is divers waarbij de nadruk ligt op compacte appartementen. Veel van deze appartementen zijn zeer geschikt voor starters en kleinere huishoudens.

Toren 1b wordt het hoogste gebouw van EKP, met een hoogte van 60 meter. Deze woontoren bestaat uit 128 koopappartementen. Vanuit deze blikvanger heb je straks een schitterend uitzicht over de Dieze en de historische binnenstad. Door de grote diversiteit aan appartementen van 30 tot wel 120 m² woonoppervlakte biedt deze toren voor ieder wat wils.

Via onderstaande link vind je meer informatie informatie over het aanbod. We zullen je vanaf nu op de hoogte houden via onze nieuwsbrieven. Als je helemaal niets wilt missen, volg dan ook onze socials voor nog meer informatie over EKP!

WORKSHOPS: MAAK MEE OP EKP!

Samen met creatieve Bossche ondernemers en de werkplaatsmeesters van kunstacademie St. Joost (School of Art & Design) organiseren we op 3 en 25 november twee gratis workshops waar we kunst, ambacht, ondernemerschap en mensen met elkaar verbinden. Workshops waar experimenteren, ontmoeten en creativiteit centraal staan.

Meer informatie kun je vinden via onderstaande link. Wil je deelnemen? Meld je dan snel aan via info@ekp-denbosch.nl. Wees er snel bij want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. 

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Bekijk onze privacy voorwaarden.