NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2021

29.11.2021—29.11.2021

Maandag—maandag

Lees hier de nieuwsbrief van november 2021 terug!

EXCLUSIEF: NIEUW SFEERBEELD EKP

Momenteel zijn we druk bezig met alle voorbereidingen voor de start verkoop van de eerste woningen uit fase 1 van EKP. De verkoopbrochure wordt opgesteld en de eerste sfeerbeelden zijn gereed. Eén daarvan laten we graag alvast aan je zien! De komende weken en maanden volgen er nog meer beelden. Deze zullen we ook via deze nieuwsbrief met je delen. Houd je mailbox dus goed in de gaten 😉. 

WAT EEN TOREN!

Met een hoogte van 60 meter wordt toren 1b straks het hoogste gebouw van EKP. De gebouwen krijgen uiteraard binnenkort een nieuwe én betekenisvolle naam. Woontoren 1b bestaat uit 128 koopappartementen en biedt bewoners straks een schitterend uitzicht over de Dieze en de historische binnenstad van Den Bosch. Door de grote diversiteit aan appartementen van 30 tot wel 120 m² woonoppervlakte biedt deze toren voor ieder wat wils. Via onderstaande link vind je meer informatie over het aanbod. 

Wil jij hier straks wonen? Houd onze nieuwsbrief dan in de gaten en volg onze socials voor alle updates en informatie over de verkoop van de eerste woningen.

GESLAAGDE WORKSHOP 'MAAK MEE OP EKP'

Samen met creatieve Bossche ondernemers en de werkplaatsmeesters van kunstacademie St. Joost (School of Art & Design) is er op 3 november een gratis workshop georganiseerd. Dit bleek een groot succes met veel positieve reacties van de deelnemers! De tweede workshop (Keramiek) die gepland was op 25 november, is vanwege de nieuwe Corona maatregelen uitgesteld. Deze komt begin volgend jaar weer op de agenda. Houd onze socials in de gaten voor updates over de nieuwe datum! Bekijk hieronder de aftermovie van de eerste workshop!

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Bekijk onze privacy voorwaarden.