NIEUWSBRIEF MEI 2024

03.05.2024—03.05.2024

Vrijdag—vrijdag

Lees hier de nieuwsbrief van mei 2024 terug!

De verkoop van de appartementen in Dubois is inmiddels in volle gang! Heb je interesse om te wonen op EKP? Geef dan uiterlijk maandag 6 mei je voorkeur(en) voor jouw droomwoning door via de website en vergeet niet het ‘Inschrijfformulier Verkoop Dubois’ in te vullen. Ook na 6 mei kun je nog steeds je voorkeur(en) doorgeven, echter kan het zijn dat je op de reservelijst komt te staan. De eerste appartementen worden namelijk na 6 mei toegewezen. Belangrijk om te vermelden is dat de toewijzing niet op volgorde van inschrijving wordt gedaan, je maakt dus nog net zoveel kans als inschrijvers die al eerder hun voorkeur(en) hebben doorgegeven.

In deze nieuwsbrief hebben we een belangrijke mededeling voor inschrijvers en leggen we uit waarom je korting op je hypotheekrente krijgt bij de aankoop van een appartement in Dubois.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten rondom EKP? Volg dan onze socials en houd de website in de gaten.

WANNEER IS MIJN INSCHRIJVING DEFINITIEF?

Naast het doorgeven van je woningvoorkeur(en) is het van belang om ook het ‘Inschrijfformulier Verkoop Dubois’ volledig in te vullen. Daarna is je inschrijving pas definitief. Je doet dit als volgt:

  • Log in op je account via onderstaande link.
  • Ga in het menu naar ‘mijn vragenlijsten’ en kies voor ‘Inschrijfformulier Verkoop Dubois’.
  • Vul deze vragenlijst zo volledig mogelijk in. Vergeet niet je jaarinkomen (en dat van je eventuele partner) in te vullen en aan te geven of je over een financieringsverklaring van een hypotheekadviseur beschikt. We wegen de antwoorden mee in de toewijzing van de appartementen.

VOORKEUREN WIJZIGEN

Mocht je je voorkeur(en) nog willen wijzigen, dan is dat mogelijk door opnieuw appartementen te selecteren in de 3D woningselector en daarna op de knop 'voorkeuren doorgeven' te drukken. Je ontvangt dan wederom een bevestigingsmail met jouw opgegeven appartement(en). 

FINANCIËLE CHECK EN KORTING OP JE HYPOTHEEKRENTE

Zie jij jezelf al wonen in Dubois? Dan is het handig om te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwwoning, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Wij vragen je daarom een financiële check te laten doen bij een hypotheekadviseur.

Dubois beschikt over een ‘Groenverklaring’, waardoor er een Groenhypotheek mogelijk is met een zeer aantrekkelijke rentekorting, kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/groenhypotheek.

Voor een financiële check, een financieringsverklaring en informatie over de Groenhypotheek kun je terecht bij je eigen onafhankelijke hypotheekadviseur. Je kunt ook terecht bij de hypotheekadviseurs van Rabobank of Boumij Hypotheken. Zij zijn op de hoogte van het verkoopproces en denken graag met je mee in een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Boumij

Bij Boumij Hypotheken staat adviseur Jaimy Liem (073-8222001) voor je klaar. Zij helpt je graag met een financiële check en onafhankelijk advies over een nieuwbouw hypotheek passend bij jouw situatie. Mail naar hypotheken@boumij.nl of kijk op boumij.nl/hypotheken/hypotheekadvies.

Rabobank

Bij Rabobank staat adviseur Geert-Jan van den Oord (06-14142311) voor je klaar. Hij vertelt je graag meer over de voordelen en voorwaarden van een Rabobank (nieuwbouw) hypotheek. Lees meer op rabobank.nl/nieuwbouw of vraag via onderstaande link je financiële check aan.

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Bekijk onze privacy voorwaarden.