NIEUWSBRIEF MEI 2022

23.05.2022—23.05.2022

Maandag—maandag

Update start verkoop fase 1! Lees hier de nieuwsbrief van mei 2022 terug. In april is er geen nieuwsbrief verstuurd.

UPDATE START VERKOOP FASE 1

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de verkoop van de eerste fase. Het streven was om in het voorjaar van 2022 de verkoop te starten. Dit gaat helaas niet lukken. Er is vertraging opgelopen bij een aantal bouw gerelateerde procedures en vergunningen. Dat betekent dat we de verkoop moeten verplaatsen tot een nader te bepalen tijdstip. 

Uiteraard houden we je via de nieuwsbrief op de hoogte van de voortgang en de nieuwe datum waarop de verkoop kan starten. Volg ook onze socials en houdt de website in de gaten voor alle updates en achtergrondinformatie.

Heb je vragen over de koopappartementen? Dan kun je contact opnemen met ons makelaarsteam.

Boumij Makelaars:

  • Adres: Hekellaan 6 in Den Bosch
  • Mail: nieuwbouw@boumij.nl
  • Telefoonnr: 073-6122344

Veerhuis Wonen:

  • Adres: Hugo de Grootlaan 82 in Den Bosch
  • Mail: info@veerhuis-wonen.nl
  • Telefoonnr: 073-2021073

DE LENTE IS BEGONNEN!

De zon laat zich weer zien, de vogels fluiten en de bloemen staan in bloei. De lente is weer begonnen! Dat betekent dat we meer buiten gaan leven. Zeker in de stad, waar veel mensen in een appartement wonen en geen eigen tuin hebben, is het belangrijk dat er voldoende plekken zijn waar dit kan en waar je andere mensen ontmoet. Op EKP is hier veel aandacht voor. Er komen een aantal intieme en autovrije pleinen met veel groen. Hier ontmoet je je buren en is altijd iets te beleven. Maar ook aan de nieuwe en groene Dieze-oever komen plekken om te recreëren en te genieten van het buitenleven! 

MAAK MEE OP EKP: GESLAAGDE WORKSHOP KERAMIEK

Na een succesvolle en inspirerende eerste workshop in het najaar van 2021, vond er op 21 april een tweede workshop plaats van ‘Maak mee op EKP’, georganiseerd in samenwerking met St. Joost School of Art & Design en Cor Unum Ceramics & Art. EKP wordt een stadswijk waarin biodiversiteit een belangrijke rol speelt. Er is veel oog voor plant en dier, zowel in het ontwerp van de gebouwen als in de openbare ruimte. Workshopdeelnemers maakten een creatief werk van keramiek om de biodiversiteit in hun eigen omgeving te vergroten.

Bekijk hieronder hoe dat er aan toe ging en het eindresultaat: de kunstwerken!

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Bekijk onze privacy voorwaarden.