NIEUWSBRIEF MAART 2023

04.04.2023—04.04.2023

Dinsdag—dinsdag

Lees hier de nieuwsbrief van maart 2023 terug!

Door de jaren heen hebben er tal van activiteiten plaatsgevonden op het EKP-terrein, met name rondom de lente- en zomerperiode. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn en hebben we een aantal leuke activiteiten in petto. Ben je al nieuwsgierig? Lees dan snel verder! Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten rondom EKP? Volg dan onze socials en houd de website in de gaten.

THEATER OP EKP

De Bossche Koningstheateracademie krijgt over een aantal jaar een nieuwe plek op EKP. Tot die tijd krijgt theater alle ruimte op het terrein. Wij zijn dan ook zeer verheugd om aan te kondigen dat Meisner Theaterproducties uit Den Bosch van 11 t/m 14 mei de voorstelling ILIAS op locatie speelt.

ILIAS vertelt het verhaal over een goddelijke familie, de heersers over de maatschappij die willen genieten van het leven, maar zich tegelijkertijd wellustig bemoeien met de oorlog van de mensheid. Met seksuele escapades, jaloezie en zucht naar roem, leveren zij een voortdurende onderlinge strijd, ten koste van? Dat is de vraag in deze theatervoorstelling die uiteindelijk alleen het publiek kan beantwoorden. Wees er snel bij want kaarten zijn beperkt.

Info en kaartverkoop:

  • ILIAS | Meisner theaterproducties
  • Regie: Iris van Rooij
  • Tekst: Oscar van Woensel
  • Locatie: EKP-terrein, Parallelweg 21 in Den Bosch
  • Data en tijd: 11 t/m 13 mei om 20.00 uur en 14 mei om 15.00 uur

GRAFFITI WALL 2.0

Tijdens de Bossche Zomer 2022 is initiatiefnemer Patrick de Kaste samen met graffiti-artiesten en studenten van de kunstacademie St. Joost School of Art & Design aan de slag gegaan met het inkleuren van een enorme geluidswand op het EKP-terrein. En dit jaar keert hij terug! Op 27 mei gaat Patrick opnieuw aan de slag met professionals en studenten. Een ding is zeker, de 2023 editie wordt nog grootser dan 2022. “Wat er op de Tramkade met de silo’s is gebeurd, wil ik doorzetten naar het EKP-terrein. Ik ben trots dat ik op beide locaties een stempel mag drukken en in samenwerking met SDK Vastgoed een tweede editie op EKP mag organiseren” aldus Patrick. 

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Bekijk onze privacy voorwaarden.