NIEUWSBRIEF JUNI 2022

28.06.2022—28.06.2022

Dinsdag—dinsdag

Lees hier de nieuwsbrief van juni 2022 terug!

Het EKP-terrein verandert op 2 en 3 juli weer in een creatieve trekpleister. Aan de Parallelweg vinden verschillende evenementen en activiteiten plaats, zoals de Graffiti Wall, de Graduation Show van de kunstacademie St. Joost School of Art & Design en de feestelijke opening van de Bossche Zomer 2022. Ben je in de buurt op 2 en 3 juli? Kom dan een kijkje nemen! Kun je er niet bij zijn? Volg dan onze socials en houd de website in de gaten voor de aftermovie.

EEN ENORME GRAFFITI WALL

Initiatiefnemer van de Graffiti Wall is Patrick de Kaste. Hij meldde zich een aantal maanden geleden met het idee om de bestaande geluidswand op het EKP-terrein (links op de foto), meer dan 7 meter hoog en 50 meter breed, volledig te bedekken met graffiti en streetart. Het wordt een unieke samenwerking tussen graffiti artiesten en studenten van de kunstacademie. Een enorme creatieve klus die op zaterdag 2 en zondag 3 juli aangepakt wordt. Kom je kijken?

GRADUATION SHOW & OPENING BOSSCHE ZOMER 2022

De jaarlijkse Graduation Show van de kunstacademie vindt dit jaar in hetzelfde weekend plaats, van 30 juni tot en met 3 juli, in de voormalige postsorteerhal op het EKP-terrein waar momenteel de kunstacademie gehuisvest is. De show is een podium voor jong talent waar zij hun bijzondere afstudeerprojecten zullen tonen. Iedereen is welkom om te komen kijken. Bekijk het programma op www.nowshow.nl.

De Bossche Zomer komt weer terug! Van 1 juli tot en met 4 september 2022 vinden op diverse verrassende locaties in de stad allerlei culturele initiatieven plaats van lokale inwoners en organisaties. Op zaterdag 2 juli wordt de Bossche Zomer op het EKP-terrein feestelijk ingeluid door onder andere burgemeester Jack Mikkers en wethouder Mike van der Geld. Zij aanschouwen de verschillende lokale initiatiefnemers die hun plannen presenteren voor deze zomer. Wees welkom! 

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Bekijk onze privacy voorwaarden.