NIEUWSBRIEF JULI 2022

25.07.2022—25.07.2022

Maandag—maandag

Lees hier de nieuwsbrief van juli 2022 terug!

Voor de zomervakantie echt van start gaat, krijg je van ons een terugblik op de evenementen die in juli op het EKP-terrein hebben plaats gevonden én we geven je graag wat tips om deze zomer in Den Bosch te vertoeven. Wil je tijdens de zomervakantie op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten rondom EKP? Volg dan onze socials en houd de website in de gaten.

GRADUATION SHOW

De Graduation Show van de kunstacademie St. Joost School of Art & Design was dit jaar weer zeer geslaagd. Van 30 juni t/m 3 juli was de expo voor het publiek geopend op zowel het EKP-terrein als de Tramkade. 

EKP Excellence in Research Award 2022

Beeldend kunstenaar Michaela Davidova is vorige week tijdens de Graduation Show winnares geworden van de jaarlijkse EKP Excellence in Research Award 2022. Haar afstudeerproject getiteld Constructed Wetlands & Deconstructed Borders is een onderzoek naar ecologisch denken binnen de alternatieve fotografische praktijk en de toepassing van geconstrueerde wetlands. De award is een jaarlijkse prijs van €2.500,- voor het beste afstudeeronderzoek op masterniveau, gesponsord door gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed. 

GRAFFITI WALL

Op 2 en 3 juli is initiatiefnemer Patrick de Kaste samen met graffiti-artiesten en studenten van kunstacademie St. Joost School of Art & Design aan de slag gegaan met het inkleuren van een enorme geluidswand. Er is meters werk verzet die dag!

OPENING BOSSCHE ZOMER

Op 2 juli openden burgemeester Jack Mikkers en wethouder Mike van der Geld de Bossche zomer 2022. Ze waagden zich zelfs even aan een creatieve uitspatting op de Graffiti Wall! 

BOSSCHE ZOMERTIPS

Tijdens de Bossche Zomer 2022 zijn er verschillende initiatiefnemers die leuke activiteiten en events organiseren in de stad. We hebben een aantal highlights voor je geselecteerd.

De Façade Feestweek – na een succesvolle 2021 editie komt de Façade dit jaar weer terug op het EKP-terrein. Tijdens de Façade Feestweek kun je van 26 augustus t/m 4 september genieten van live muziek en optredens onder het genot van een hapje en een drankje. Check het volledige programma op www.defacade.nl.

Buitenbios – op verschillende dagen in juli en augustus kun je genieten van een film in de buitenlucht bij de Verkadefabriek, voor meer informatie kun je terecht op www.verkadefabriek.nl/buitenbios.

Tuinsessies – Theater aan de Parade, Willem Twee en het Noordbrabants Museum organiseren diverse zomerconcerten. Zo kun je heerlijk genieten op een kleedje in de paleistuin van het Noordbrabants Museum.

Costa Del Silo – waan je even op het strand, direct aan de Dieze. Kom voor een hapje, drankje en de leuke ‘beachy’ activiteiten naar de Tramkade. Meer informatie vind je op www.costadelsilo.nl.

Suppen op de Dieze – vanaf de Tramkade huur je een sup om heerlijk over de Dieze te peddelen. Stop onderweg bij een terrasje en geniet met volle teugen van de Bossche zomer!

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Bekijk onze privacy voorwaarden.