NIEUWSBRIEF JANUARI 2024

26.01.2024—26.01.2024

Vrijdag—vrijdag

Lees hier de nieuwsbrief van januari 2024 terug!

Nu de vergunning voor de eerste bouwfase van EKP is verleend en de sloopwerkzaamheden op het terrein in volle gang zijn, starten we over een aantal maanden met de verkoop van de eerste appartementen! Met een grote variatie aan woningen vormt EKP straks een thuis voor iedereen. Je woont hier vlakbij de binnenstad, aan het water en met een uniek uitzicht over Den Bosch. Van studio's en twee- of driekamerappartementen tot een aantal unieke atelierwoningen en enkele exclusieve penthouses.

In deze nieuwsbrief geven we alvast wat meer informatie over de verkoop van de appartementen en krijg je een update van de sloop- en verbouwingswerkzaamheden die nu op het terrein plaatsvinden.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten rondom EKP? Volg dan onze socials en houd de website in de gaten.

START VERKOOP WOONTOREN DUBOIS

Dubois wordt dé blikvanger van EKP, met een hoogte van 60 meter. De woontoren bestaat uit 128 duurzame koopappartementen en biedt bewoners straks een schitterend uitzicht op de Dieze en de historische binnenstad van Den Bosch. We zijn momenteel druk bezig met het gereedmaken van alle verkoopdocumentatie. Denk hierbij aan de brochure, verkooptekeningen, technische omschrijving en de prijslijst. Daarna kunnen we starten met de verkoop.

De verkoopprocedure komt vooraf op de website te staan, zo weet je welke stappen je moet doorlopen om jouw keuze kenbaar te maken. We houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van de planning. 

EEN DIVERS WONINGAANBOD

Woontoren Dubois heeft een divers woningaanbod, van compacte studio’s tot exclusieve penthouses. Voor ieder wat wils! Hieronder een overzicht:

  • Atelierstudio begane grond (30 – 40 m²) vanaf € 225.000,-
  • Appartement met 1 slaapkamer (50 – 60 m²) vanaf € 275.000,-
  • Appartement met 1 slaapkamer (80 – 90 m²) vanaf € 350.000,-
  • Appartement met 2 slaapkamers (70 – 90 m²) vanaf € 375.000,-
  • Appartement met 2 of 3 slaapkamers (100 – 120 m²) vanaf € 525.000,-
  • Penthouse met 2 of 3 slaapkamers (100 – 120 m²) vanaf € 575.000,-

DUURZAAM EN COMFORTABEL WONEN

De appartementen in Dubois voldoen aan een hoge kwaliteit op het gebied van duurzaamheid en comfort. Een aantal uitgangspunten op een rij:

  • Gasloos en aangesloten op een duurzaam energiesysteem dat zorgt voor verwarming, verkoeling en warm tapwater
  • Voorzien van vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en geïsoleerd glas
  • Zonnepanelen op de daken

De sloop van een deel van het terrein is momenteel in volle gang en Avans Hogeschool is gestart met de interne verbouwing van de voormalige postsorteerhal. Dit pand blijft behouden en transformeert de komende jaren tot KuBus waar uiteindelijk plek is voor de kunstacademie St. Joost School of Art & Design, de opleiding Business Innovation, de Koningstheater academie, creatieve bedrijvigheid, horeca en expositieruimte. Benieuwd naar de beelden van de sloop en de verbouwing? Bekijk dan onderstaande video! 

UPDATE SLOOP EN VERBOUWING

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Bekijk onze privacy voorwaarden.