NIEUWSBRIEF JANUARI 2022

04.02.2022—04.02.2022

Vrijdag—vrijdag

Lees hier de nieuwsbrief van januari 2022 terug!

We zijn druk bezig met het voorbereiden van de verkoop van de eerste woningen op EKP. Vóór de verkoop start, zorgen wij dat alle informatie zoals woningplattegronden, de brochure en interieurimpressies, op onze website te vinden is. Via de nieuwsbrief houden we je hiervan op de hoogte. Wil je niets missen? Volg onze socials voor alle updates en achtergrondinformatie!

Wie zijn de makelaars?

Binnenkort hoor je welke makelaars wij hebben gekozen en zullen wij ze in een volgende nieuwsbrief aan je voorstellen. Heb je vragen of wil je meer informatie over de verkoop van de woningen? Dan kun je vanaf dat moment bij de makelaars terecht.

Stedelijk wonen in het groen

Zowel de openbare ruimte als de gebouwen op EKP krijgen een groen karakter. Een aantal gebouwen krijgen een mooie daktuin. Deze groene en beschutte tuinen zijn multifunctioneel: zo versterken ze de biodiversiteit, zal het groen zich aanpassen aan het veranderende klimaat en wordt de groenbeleving in het gebied vergroot. Er komen bijvoorbeeld insectenhotels, vogelbaden en beschutte beplanting voor dieren. Op de impressie zie je een deel van de daktuin rondom woontoren 1a. De aangrenzende appartementen hebben straks een heerlijk dakterras midden in het groen! Via onderstaande link vind je meer informatie over het aanbod uit fase 1.

Ontmoet in creatieve folly’s

In de openbare ruimte van EKP komen een aantal kleine, bijzondere bouwwerken die we folly's noemen! De bedoeling is dat deze folly’s een wisselende, creatieve en innovatieve invulling krijgen die inspireert en zich duidelijk onderscheid van andere initiatieven in de stad. Hiermee ontstaat een levendige openbare ruimte die steeds verrast en uitnodigt tot ontmoeten. In samenwerking met de kunstacademie St. Joost School of Art & Design, hebben drie studentes zich de afgelopen maanden bezig gehouden met een ontwerpopdracht voor de opzet en invulling van één van de folly's. Binnenkort op onze socials het resultaat!

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Bekijk onze privacy voorwaarden.