NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2022

07.03.2022—07.03.2022

Maandag—maandag

Lees hier de nieuwsbrief van februari 2022 terug!

Het is straks heerlijk wonen en struinen in de levendige stadswijk EKP, waar de creativiteit 24/7 voelbaar is. Dat willen we natuurlijk graag alvast laten zien. In deze nieuwsbrief delen we opnieuw en exclusief een sfeerbeeld van het toekomstige gebied. We laten je ook alvast weten wie de makelaars zijn. Volg onze socials en houdt de website in de gaten voor meer nieuwtjes en achtergrondinformatie.

EKP IN VOGELVLUCHT

EKP heeft een unieke ligging vlakbij het Centraal Station van Den Bosch en aan het water van de Dieze! Een ideale plek midden in de stad met de natuur letterlijk om de hoek. Hotspots als de Tramkade en de historische binnenstad liggen op loopafstand, met de trein sta je binnen een halfuur in het centrum van Utrecht, Eindhoven, Tilburg of Nijmegen. De openbare ruimte tussen de gebouwen wordt groen en autovrij. Hier ontmoet je je buren en is altijd iets te beleven! Kortom een gezonde en fijne woonomgeving met alle gemakken van het stadse leven.

BOSSCHE MAKELAARSTEAM VOOR EKP

De makelaars van EKP zijn bekend! Boumij Makelaars en Veerhuis Wonen slaan de handen ineen om de woningen uit fase 1 te verkopen. Binnenkort stellen we ze persoonlijk aan je voor! Wij zijn verheugd dat deze twee Bossche makelaarskantoren hun jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw in Den Bosch gaan inzetten om kopers te begeleiden richting hun droomappartement op EKP. Nu alvast vragen aan de makelaars over EKP? Je kunt ze bereiken via onderstaande contactgegevens.

Boumij Makelaars

  • Hekellaan 6 Den Bosch
  • Mail: nieuwbouw@boumij.nl
  • Telefoonnr: 073-6122344

Veerhuis Wonen

  • Hugo de Grootlaan 82 Den Bosch
  • Mail: info@veerhuis-wonen.nl
  • Telefoonnr: 073-2021073

BIJZONDERE NAMEN

Bij de geboorte krijg je een naam die zorgvuldig gekozen is en je levenslang meedraagt. Een gebouw, imposant, een thuis voor velen, waar geleefd wordt en dat smoel geeft aan de stad, verdient wat ons betreft ook een bijzondere naam. Een naam die karakter geeft aan de plek waar mensen wonen. We houden iedereen nog even in spanning, binnenkort de onthulling van de namen van de twee woontorens uit fase 1!

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Bekijk onze privacy voorwaarden.