NIEUWSBRIEF DECEMBER 2021

21.12.2021—21.12.2021

Dinsdag—dinsdag

Lees hier de nieuwsbrief van december 2021 terug!

Het einde van 2021 nadert en dus is het tijd om terug te blikken. Afgelopen jaar stond in het teken van het gereedmaken van het ontwerp van de gebouwen uit fase 1. Dat is gelukt! Een mooi en productief jaar voor EKP. Aankomend jaar starten we met de verkoop van de woningen. Via de nieuwsbrief en onze socials houden we je volledig op de hoogte.

EXCLUSIEF NIEUW SFEERBEELD FASE 1

In de vorige nieuwsbrief hebben we een beeld van de hoogste woontoren van EKP met je gedeeld. Met veel positieve reacties tot gevolg. Vandaag tonen we opnieuw en exclusief een nieuw sfeerbeeld, vers van de pers!

Een levendig plaatje met verschillende voorzieningen op de begane grond. Er komt ruimte voor horeca, werkplekken en dagelijkse voorzieningen. De openbare ruimte krijgt een groen en autovrij karakter. Je ziet hier eveneens de looproute naar KuBus: de creatieve hub van EKP. Op de achtergrond een glimp van toren 1a en 1b, met in totaal 245 appartementen in het koopsegment. Van studio's tot compacte tweekamerappartementen en penthouses, voor ieder wat wils! Via onderstaande link vind je meer informatie over het aanbod uit fase 1.

FIJNE FEESTDAGEN!

Namens team EKP wensen wij je fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling. Er komt een geweldig jaar aan waarin we steeds een stapje dichterbij de realisatie van EKP komen. Maar eerst even tijd voor een heerlijk samenzijn met familie en vrienden. Geniet ervan!

INFOCENTRUM TIJDELIJK GESLOTEN

Vanwege de vakantieperiode is van woensdag 22 december tot en met dinsdag 11 januari a.s. het infocentrum gesloten.

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Bekijk onze privacy voorwaarden.