NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2022

30.08.2022—30.08.2022

Dinsdag—dinsdag

Lees hier de nieuwsbrief van augustus 2022 terug!

Hopelijk heb je genoten van een heerlijke vakantie! In deze nieuwsbrief staan we stil bij een feestelijke en informatieve avond in de wijk, appartementen voor starters en de laatste dagen van de Façade Feestweek. Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten rondom EKP? Volg dan onze socials en houd de website in de gaten.

BOSCHVELD LIVE!

EKP is onderdeel van de wijk Boschveld. Op donderdag 1 september organiseert de wijkraad voor alle buurtgenoten een feestelijke en informatieve zomeravond. Er is live muziek en er staat een talkshow op het programma waar onder andere gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed voor is uitgenodigd om te komen vertellen over de ontwikkeling van EKP en de toekomstige mobiliteitsplannen met deelauto’s in de wijk. 

STARTERSAPPARTEMENTEN

EKP wordt in verschillende fases ontwikkeld, fase 1 is hierbij de eerste fase en zal als eerste in verkoop gaan. Zodra bekend is wanneer de verkoop start, houden we je via de nieuwsbrief op de hoogte. De eerste fase bestaat voor een deel uit studio's en appartementen voor starters, met prachtige uitzichten over de historische binnenstad en de Dieze. De duurzame en gasloze appartementen zijn verdeeld over twee woontorens: Dony & Dubois. Kijk op de speciale webpagina's van Dony en Dubois voor meer informatie.

SLUIT DE ZOMER AF OP DE FAÇADE FEESTWEEK

De Façade Feestweek is inmiddels in volle gang en heeft een succesvol weekend achter de rug. Je kunt er nog tot en met 4 september genieten van live muziek onder het genot van een hapje en een drankje. Het volledige programma en de openingstijden zijn terug te vinden op de website.

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Bekijk onze privacy voorwaarden.