NIEUWSBRIEF APRIL 2024

04.04.2024—04.04.2024

Donderdag—donderdag

Lees hier de nieuwsbrief van april 2024 terug!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de verkoop van de appartementen in Dubois op maandag 22 april aanstaande start! Dubois wordt dé blikvanger van EKP met een hoogte van 60 meter. De hoogste woontoren op EKP bestaat uit 128 duurzame en energiezuinige koopappartementen en biedt bewoners een schitterend uitzicht op de Dieze en de historische binnenstad van Den Bosch. Vele (dagelijkse) voorzieningen liggen op steenworp afstand. Door de grote diversiteit aan appartementen - van compacte studio’s tot exclusieve penthouses - biedt deze toren voor ieder wat wils!

In deze nieuwsbrief vertellen we je meer over de verkoopprocedure en enkele belangrijke data om jouw droomappartement niet mis te lopen.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten rondom EKP? Volg dan onze socials en houd de website in de gaten.

START VERKOOP DUBOIS 22 APRIL!

De verkoop van de appartementen in Dubois gaat als volgt:

  • Tijdens de verkoopperiode kun je van 22 april (vanaf 13.00u) tot en met 6 mei 2024 je voorkeuren doorgeven. De eerste appartementen worden na 6 mei toegewezen. Je wordt dan uitgenodigd voor een gesprek met de makelaar die je volledig informeert over jouw toegewezen droomappartement.
  • Ook na 6 mei kun je nog steeds je voorkeuren doorgeven. Voor de appartementen onder optie kom je dan wel op de reservelijst.

Op onze website kun je vanaf 22 april de verschillende typen appartementen terugvinden. Ook staat dan alle verkoopdocumentatie online, zoals de (sfeer)plattegronden, de prijslijst, de technische omschrijving, de meer- en minderwerklijst en de brochure voor de keuken en het sanitair en tegelwerk.

HOE KAN IK MIJN VOORKEUR DOORGEVEN?

Dit kan vanaf 13:00 uur op maandag 22 april als volgt:

  • Ga naar de website: Bezoek www.ekp-denbosch.nl
  • Selecteer je voorkeuren: Log in op je account via www.ekp-denbosch.nl/profiel en geef je voorkeuren digitaal op.
  • Vul het 'Start Verkoop' inschrijfformulier in: Ga naar 'Mijn vragenlijsten' in je account en vul alle vereiste gegevens in.
  • Ontvangstbevestiging: Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Belangrijk: Slechts één inschrijving per huishouden wordt geaccepteerd. Je kunt maximaal 10 voorkeuren doorgeven, maar dit is optioneel. Het opgeven van meer bouwnummers geeft wel de meeste kans op toewijzing van een van je voorkeuren.

VERKOPENDE MAKELAARS

Heb je vragen of wil je meer info, neem dan contact op met een van onze verkopende makelaars:

Boumij Makelaars: Marc van den Berg en Rianne Leijten-Maas
Adres: Hekellaan 6 in Den Bosch
E-mailadres: nieuwbouw@boumij.nl
Telefoonnummer: 073-6122344

Veerhuis Wonen: Esther van der Veer en Sanne Timmermans
Adres: Hoflaan 375 in Den Bosch
E-mailadres: info@veerhuis-wonen.nl
Telefoonnummer: 073-2021073

WELKOM IN JE TOEKOMSTIGE THUIS!

Kun jij je al voorstellen dat je 's ochtends wakker wordt met een kop thee in de hand, terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over de Bossche binnenstad? Of kijk je er juist enorm naar uit om op loopafstand van het station te gaan wonen? Laat je inspireren door een aantal nieuwe sfeerbeelden van Dubois! 

ERVAAR ZELF DE LEVENDIGHEID RONDOM EKP

In de omgeving van de nieuwe stadswijk EKP valt er de komende weken veel te beleven! Of je nu de historische binnenstad verkent of de culturele hotspot Tramkade bezoekt, er is vertier voor iedereen.

  • 27 april: Oranjekade Festival. Terwijl de zon hoog aan de hemel staat, fladder je over de Tramkade en duik je dieper in de underground scene wanneer de tulpen bloeien.
  • 11-12 mei: Het Nederlands Speciaalbier Festival. Op de Parade presenteren meer dan 35 brouwerijen gezamenlijk meer dan 180 verschillende speciaalbieren, stuk voor stuk gebrouwen met liefde en passie.
  • 17 t/m 19 mei: Jazz in Duketown. Het grootste gratis jazzfestival van Nederland, viert zijn historische 50e editie, verspreid door de hele Bossche binnenstad.
  • 20 t/m 23 juni: Bosch Parade. Laat je betoveren door dit theatrale en muzikale kunstenspektakel op het water van De Dommel.

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Bekijk onze privacy voorwaarden.