WORKSHOP KERAMIEK

21.04.2022—21.04.2022

Donderdag—donderdag, 15:00—18:00

Na een succesvolle en inspirerende eerste workshop in het najaar van 2021, vindt er op 21 april de tweede gratis workshop plaats van ‘Maak mee op EKP’.

WORKSHOP KERAMIEK

In samenwerking met kunstacademie St. Joost School of Art & Design en Cor Unum laten we je door middel van een inspirerende workshop alvast nader kennis maken met EKP. Jij kan hier gratis bij zijn en de maker in jezelf loslaten! EKP wordt een stadswijk waarin biodiversiteit een belangrijke rol gaat spelen. In de workshop ga jij aan de slag met een keramisch werk om de biodiversiteit in jouw eigen omgeving te ondersteunen. Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan via info@ekp-denbosch.nl en vertel ons in het kort waarom jij hierbij aanwezig wilt zijn, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

  • Datum/tijd: donderdag 21 april, van 15.00 tot 18.00 uur.
  • Locatie: kunstacademie St. Joost, Parallelweg 21 Den Bosch

ST. JOOST x COR UNUM

St. Joost School of Art & Design leidt de kunstenaars en designers van de toekomst op. Je bent van harte welkom om jouw creativiteit en makerschap te ontdekken in één van de gespecialiseerde werkplaatsen van St. Joost. De werkplaatsmeester bundelt zijn krachten met Cor Unum. Cor Unum is een keramisch atelier in Den Bosch waar met veel passie en vakmanschap prachtig keramiek van nationaal en internationaal gekende ontwerpers wordt vervaardigd. Cor Unum – letterlijk: één van hart – wordt gedragen door velen: door ambassadeurs en studenten, door ontwerpers en vrijwilligers, door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en professionals. Allen delen ze één gemeenschappelijk ideaal: iedereen verdient een plaats, iedereen heeft een talent en iedereen kan eraan bijdragen de wereld iets mooier te maken.

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Bekijk onze privacy voorwaarden.