GRADUATION SHOW 2020

07.10.2020—25.10.2020

Woensdag—zondag

Met trots presenteert St. Joost School of Art & Design de Graduation Shows NowShow en Inside out. Laat je verrassen, verwonderen en inspireren door een gevarieerd programma van exposities en events op locaties in Breda, Den Bosch en Eindhoven én digitale presentaties, video’s en artist talks via de 24/7 online platforms.

VAN NO SHOW NAAR NOW SHOW

“De trots en passie is voelbaar onder onze geslaagde bachelors en masters. Door Corona leek een Graduation Show niet haalbaar en juist dan maken onze studenten met creativiteit en veerkracht het verschil. We zijn in korte tijd online en van een NO Show naar een NOW Show gegaan.”, aldus René Bosma, directeur St.Joost School of Art & Design. ‘’Juist in deze tijd is er veel behoefte aan mensen die vanuit een ander perspectief dingen aanpakken, benoemen en bekijken. Dat laat een nieuwe lichting kunstenaars en ontwerpers online en op locaties zien. Het indrukwekkende programma wordt georganiseerd in nauwe samenwerkingen met culturele partners. Dat resulteert in een groots podium voor onze afstudeerders in de wereld van nu.”

NOWSHOW: 7 - 16 OKTOBER

Join us! Professionals, ondernemers, beleidsmakers, onderzoekers, kunstliefhebbers, studenten, alumni en andere geïnteresseerden. Jullie zijn van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de NowShow van 7-16 oktober. 24/7 online via nowshow.nl en op diverse locaties in Breda en 's-Hertogenbosch.

INSIDE OUT: 17 - 25 OKTOBER

Van 17-25 oktober 2020 presenteren de geslaagden van het Master Institute of Visual Cultures (MIVC) hun werk en onderzoek via het online platform (www.thecurrent.is gaat begin oktober online) en tijdens een presentatie op de Dutch Design Week. De digitale expositie laat een diversiteit aan werk zien, zoals digitale sculpturen, videos, artists’ books, livestream performances, real-time interacties en nog veel meer.
Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Bekijk onze privacy voorwaarden.